Ålvik Båtforening

Ålvik Båtforening

TIPS ANDRE

Ålvik Båtforening (ÅBF) ble stiftet på slutten av 50 tallet og ligger lunt til i gangavstand til Ålvik sentrum.

God båtmiljø i Ålvik

Båthavnen ligger lunt til med plass til 65 båter med en maks båtlengde på 25 fot.  Det er gode parkeringsmuligheter og områder på land til vedlikehold, men ikke plass til vinterlagring. Båthavnen har også en kran med en kapasitet på 3 tonn for vedlikehold og plassering til henger. For å bli medlem må man ha bostedsadresse i Ålvik.

Les mer om Ålvik Båtforening 

Min Heim Parken

I Ålvik vokser det i dag frem et godt bomiljø med frodige fellesarealer, nye lekeplasser og sosiale treffsteder som passer for store og små. Å føle seg hjemme handler om de små detaljene i hverdagen. Gjennom tilvalg kan du skape et personlig hjem enten du ønsker mindre eller større endringer. Vårt mål er å gjøre denne reisen så enkel som mulig gjennom først og fremst et gjennomarbeidet konsept – Min Heim.

Min Heim er moderne boliger med fokus på smarte løsninger, spesielt tilpasset familier. Funksjonelt design og gode kvaliteter, bygget av lokale håndverkere med kun norske materialer. I den gamle Parken, Ålvik i Kvam Herad kommer snart Min Heim. Det skal bygges 4 eksklusive, smarte og effektive 4roms leiligheter med stor takhøyde, inne- og ute bod, carport og mulighet for Elbil ladning. Rundt boligene blir det beplantet hage med trær og plen.

Se hvilke boliger som er ledige i Parken!

Innflytning 2 – 3. kvartal 2021

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG