Chill out

Chill out

TIPS ANDRE

Boligreisen du står foran handler om dine første tanker om å bytte bolig og frem til ny bolig er signert, overtatt og innviet. Du skal ta stilling til mye og behovet for informasjon og råd underveis er stort – men vi har løsningene.

Animasjonsfilmer

Vi har laget gode animasjoner som forteller i videoer og bilder hvordan Min Heim blir, slik at du kan lene deg tilbake og informasjon på en måte som gjør det enklere for deg.

Boligvelgeren gir deg overblikket

Boligbytte handler om en masse tekniske ting; kvadratmeter, tilvalg, avklaringer og priser. Dette kan oppleves stressende for mange og derfor har vi i Min Heim utviklet en boligvelger slik at du kan finne akkurat den boligen du måtte ønske.

Fordypning i tilvalgene

Vi har utviklet en Tilvalgskalkulator hvor du på en side får alle mulige tilvalg presentert. Med denne kan du i ditt eget tempo gjøre dine valg og hele tiden ha oversikten over prisene og tidligere valg. Du kan lagre flere versjoner av samme bolig, skrive ut og dele med andre fra din egen profil. Men husk å opprette en gratis profil først

Det er enkelt å hoppe fra Boligvelgeren til Tilvalgskalkulatoren. Uansett hvilken fase du befinner deg i, finner du informasjon og nyttige tips om nettopp det du lurer på.

Bloggen

Vi ønsker å være tilstede gjennom hele prosessen du går gjennom. For mange er en informasjonskrevende prosess, som ofte tar mye plass i hodet. Derfor har vi utviklet en blogg hvor vi jevnlig skriver om ulike spørsmål som kommer, slik at du kan lese svar på spørsmål du gjerne ikke tenkte på.

Se hvilke boliger som er ledige i Granvin

Se hvilke boliger som er ledige i Ålvik

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG