NYHET! LUX Himling

NYHET! LUX Himling

LUX HIMLING! LED BELYSNING MED SMART STYRING AV FARGE OG STYRKE FRA MOBILEN

TIPS ANDRE

Sammen med arkitekt, byggmester og lys-spesialist har vi laget en eksklusiv takløsning for leilighetene i første etasje. Indirekte belysning eller skjult belysning fra taket blir mer og mer populært å ha. Så hvorfor ikke gjøre dette på en elegant måte? Belysning av taket gjør at du vil være innhyllet i en koselig atmosfære Du styrer fage og lysstyrke til den perfekte stemningen via mobilen.

LUX Himling levers selvsagt med vakker takrosett malt i takets farge.
Finn din LUX Himling favoritt!

— Jeg opplever rom med indirekte belysning som behagelige å være i. Mange har spotter i taket som kaster lyset ned, men det kan gi uheldige skyggevirkninger. Direkte belysning har jeg kun der det er behov for godt arbeidslys, som over kjøkkenbenken.

LUX HIMLING – Hvit / dagtid

LUX HIMLING – Hvit / kveld

LUX HIMLING – Grønn / kveld

LUX HIMLING – Blå / kveld

LUX HIMLING – Istid / kveld

LUX HIMLING – Varm / kveld

LUX HIMLING – Rød / kveld

En god grunnbelysning har vært et viktig del av planleggingen av Min Heim boligene. Vi har sammen med arkitekt, byggmester og El leverandøren kommet fram til den beste løsningen. Kjøkkenet vil bli utstyrt med 3 LED spotter med dimmer. Les “LED spotter med dimmere”. Kjøkkenet kommer også med 5 innfreste spotter under overskapene.

Se hvilke boliger som er ledige

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG