Sol og utsikt i Granvin!

Sol og utsikt i Granvin!

TIPS ANDRE

SUKSESSEN FORTSETTER: Etter å bli utsolgt på de 3 første Min Heim byggene lanserer vi nå Fjell B boligene. Disse leilighetene har kanskje den beste beliggenheten i hele Min Heim. De leveres selvsagt med den samme høye kvaliteten – men vi har også forbedret utvalget med 3 ulike kjøkkenløsninger.

Boligene bygges i det nye boligfeltet Skielva,  en forlenging av det etablerte boligområdet Røynstrand sentralt i Granvin. Her har man gangavstand til butikk, skole, badestrand, småbåthavn og mye mye mer. Du bruker 20 minutter til Voss på den nye veien, med en rik tilgang på spennende jobber, kultur og butikker. Men kun 3 minutter til den vakre Hardangerfjorden. Min Heim er et trygt og godt sted å vokse opp med storslått natur rett utenfor stuedøren.

UTSIKT & SOL

Min Heim FJELL B ligger høyt i feltet med en flott utsikt mot Hardangerfjorden og de vakre fjellene. Bygget er vridd slik at man får både morgensol og ettermiddagssol.

3 KJØKKENLØSNINGER

Vi har også utviklet 3 ulike kjøkkenløsninger sammen med Voss Kjøkkensenter. Dette slik at man har ulike løsninger til alle behov.

I Min Heim får du det tilrettelagt og ferdig. Dette gjelder både carport, hage, innvendig og ikke minst de integrerte hvitevarene ferdig montert og klar til bruk.

STANDARD KJØKKENLØSNING MED INTEGRERTE HVITEVARER

STANDARD KJØKKENLØSNING MED INTEGRERTE HVITEVARER + ØY MED SKUFFER OG BORD PLATE

UTVIDET KJØKKENLØSNING MED INTEGRERTE HVITEVARER

Sigdal Uno er modellen som vi har valgt til Min Heim. Den leveres i 1002-Y fargen som er en dus hvitfarge som tilpasser seg omgivelsene og blir akkurat det kjøkkenet du gjør det til. Slette, renholds vennlige flater. Ultra-praktisk! Overskap med trykkdører (puch løsning) slik at man ikke bruker håndtak for et stilrent utrykk. Kjøkkenet er spesial designet til Min Heim boligene som sikrer optimal utnyttelse og et stilrent og effektivt kjøkken. Leveres med integrerte hvitevarer og 5 innfreste LED spotter inkludert i prisen og i henhold til tegninger. Les “Hvitevarer inkludert i prisen” 

En god grunnbelysning har vært et viktig del av planleggingen av Min Heim boligene. Vi har sammen med arkitekt, byggmester og El leverandøren kommet fram til den beste løsningen. Kjøkkenet vil bli utstyrt med 3 LED spotter med dimmer. Les “LED spotter med dimmere”.

Se hvilke boliger som er ledige i Granvin

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG