Anleggsgartner bygger uteområdene

Anleggsgartner bygger uteområdene

TIPS ANDRE

I Min Heim mener vi nøkkelferdig betyr at du skal kunne flytte rett inn i boligen. Sette deg ut i hagen din som er beplantet med trær, busker, hekker og plener. Hvor det er gruset i veien og carporten er klar til bruk. Din egen private oase.

Der barn og voksne trives

Oppgaver å skape gode uteområder, der barn og voksne trives er viktig i Min Heim konseptet. Et godt samarbeid mellom en bevist utbygger og dyktige fagfolk. For Min Heim er det viktig å fokusere på høy kvalitet i arbeidet som utføres også når det kommer til uteområdene og derfor samarbeider vi med de beste på sitt fagfelt.

Anleggsgartner Henning Huse fra Utespesialisten AS i Øystese har ansvaret for å skape uteområdene i Min Heim, Skielva. God planlegging fra første spadetak og bruk av riktige planter er med på å skape et utemiljø for framtiden.

Under kan du se plantene som skaper trivsel i Min Heim.

Syringa Vulgaris “Beauty of Moscow”
Rhododendron Scarlet Wonder
Rhododendron Cunninghams white
Pieris ‘Forest Flame’
Pachysandra (Vinterglans)
Ligustrum-Ovalifolium-Hekk
Cercidiphyllum (Hjertetre)
Ferdigplen i front av terrassene
Acer Ginnal

Henning er utdannet anleggsgartner fra Asker, der han begynte på sin utdanning i 2003. Etter endt utdanning flyttet han hjem til Øystese og startet Utespesialisten AS.

Fra å ha startet med to tomme hender, en spade og en grafse har firmaet i dag utviklet seg til å kunne ta hånd om allsidige og større jobber.

Gode sol og utsiktsforhold

I Min Heim vil både eldre og unge finne gode bo-kvaliteter med universell utforming, og boligene vil rette seg mot en bred sammensetting av beboergrupper for en enkel hverdag sentralt i Granvin, kort vei fra planlagt både skole, butikk og treningssenter. Alle leilighetene ligger vestvendt og vil ha gode sol og utsiktsforhold, og utearealer med gode kvaliteter.

Les mer om Utespesialisten AS

Se hvilke boliger som er ledige

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG