6 solgt! 2 ledige i Fjord feltet

6 solgt! 2 ledige i Fjord feltet

TIPS ANDRE

Etter den enorme suksessen med lansering av første byggetrinn, hvor alle 4 boligene ble solgt i løpet av 3 timer, er vi nå godt igang med salg av byggetrinn 2 hvor det er kun 2 boliger ledige. Trinn 2 har vil stå ferdig 2.kvartal 2020. Boligene i Fjord B  i det nye boligfeltet Skielva som er en forlenging av det etablerte boligområdet Røynstrand sentralt i Granvin.

Min Heim er moderne boliger med fokus på smarte løsninger, spesielt tilpasset familier. Funksjonelt design og gode kvaliteter, bygget av lokale håndverkere fra Granvin med kun norske materialer. Min Heim er et nytt boligfelt i Granvin kommune. Første byggetrinn vil stå ferdig omlag i november/ desember, men det skal etterhvert bygges 5 bygg med 20 smarte og effektive 4roms boliger. Alle vil ha den samme høye standarden med inne- og utebod, carport med Elbil ladings mulighet og stor takhøyde. Rundt boligene blir det beplantet hage med trær, hekker og plener. I Skielva vokser det i dag frem et godt bomiljø med frodige fellesarealer, nye lekeplasser og sosiale treffsteder som passer for store og små. Les mer om konseptet, leveranse og Granvin. 

Granvin – 20 minutter fra urbane Voss og 3 minutter til Hardangerfjorden

Boligene bygges i det nye boligfeltet Skielva,  en forlenging av det etablerte boligområdet Røynstrand sentralt i Granvin. Her har man gangavstand til butikk, skole, badestrand, småbåthavn og mye mye mer. Du bruker 20 minutter til Voss på den nye veien, med en rik tilgang på spennende jobber, kultur og butikker. Men kun 3 minutter til den vakre Hardangerfjorden. Min Heim er et trygt og godt sted å vokse opp med storslått natur rett utenfor stuedøren.

Se hvilke boliger som er ledige

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG