Smarthus med miljøvennlig vannbåren gulvvarme

Smarthus med miljøvennlig vannbåren gulvvarme

TIPS ANDRE

Min Heim boligene er både smarte og miljøvennlige. Din bolig blir utstyrt med vannbåren gulvvarme og en ventilasjonsvarmepumpe. Kort fortalt gjenbruker ventilasjonsvarmepumpe energien fra den varme luften i huset, før luften forlater huset gjennom ventilasjonssystemet. Med ventilasjonsvarmepumpen NIBE 470  betaler du kun halvparten for oppvarming og varmtvann, og kanskje enda mindre sammenlignet med en vanlig elektrokjele med mekanisk avtrekksventilasjon. Avtrekksvarmepumper dekker energibehovet i Min Heim boligene.

Hvor mye kan du spare?

Med en konvensjonell ventilasjonsvarmepumpe kan man regne med å spare 8 400 kr i året om du bor i et hus på 200 m² (forutsetter en total strømpris på én krone per kilowattime). Man regner med ca 30% billigere strømutgifter relater til oppvarming.

Få støtte fra Enova

Som eier av en Min Heim bolig kan du få opptil 17 500 kr i støtte. Enovatilskuddet blir utbetalt etter at du har overtatt boligen med ventilasjonsvarmepumpen og vannbåren gulvvarme. Vi støtter deg i hvordan å søke og stiller med det underlaget du trenger.

Økonomisk ventilasjon, varme og varmtvann

NIBE F470 ventilerer huset, samtidig som den leverer varme og varmtvann. Ventilasjonsvarmepumpen er tilpasset Min Heim boligene med vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, gang og bad. En kraftig kompressor, som til enhver tid arbeider mest mulig gunstig, gjør F470 til en svært økonomisk løsning.

Smarthusteknologi

Min Heim boligene er smarte. Dette gir deg mulighet til å superenkelt følge med på og styre en rekke funksjoner i boligen. Vi gir deg en enklere og mer komfortabel hverdag gjennom styring av varme og ventilasjon via en appen NIBE Uplink.

Hva er balansert ventilasjon?

NIBE F470 har balansert ventilasjon. Vi sier at det er balansert ventilasjon når du har et viftesystem med tur- og returkanaler. Disse kanalene leverer frisk, renset luft, og trekker samtidig ut brukt luft. Med NIBE F470 ventilajonsvarmepumpe kan du faktisk ta vare på så mye som 60-90 % av varmen i brukt luft.

En enkel og stilren ventilasjonsvarmepumpe

Da F470 ble designet, var utforming høyt prioritert. Derfor er ventilajonsvarmepumpen blitt utstyrt med et enkelt og selvforklarende kontrollpanel.

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG