Ingen boplikt i Granvin

Ingen boplikt i Granvin

TIPS ANDRE

Granvin kommune i Hardanger opphevde boplikten i 2009 og dermed er det ikke et krav at du må bo i Granvin for å eie en bolig der. Med prisutviklingen på fritidsboliger på Voss, som skyter i været, ser mange at man får mer for pengene i Granvin. Man bruker kun 20 minutter til Voss men 3 minutter til Hardangerfjorden.

Sommer og vinteraktiviteter

Her spiller det ingen rolle om det er sommer eller vinter det er alltid ting å se eller gjøre uavhengig av sesong. På sommeren kan du rafte i noen av de beste elvene i verden, svinge deg i klatreparken, eller prøve tandem fallskjermhopp over det nydelige fjordlandskapet. På vinteren kan du stå på ski i to av Norges beste alpinanlegg. Om du vil oppleve å fly, er vindtunellen åpen hele året. Naturattraksjonene er også mange; opplev mektige fosser eller gå på tur i fjellet. Tursesongen starter som regel seint i juni og varer til oktober.

Fra Ekstremsportveko til Smalahovesleppet

Voss er festival bygden i Norge med både sports- og musikkarrangement til mat og øl festivaler.

Les mer om Sommer og vinteraktiviteter i Granvin/ Voss

25 min fra Norges beste skiterreng

Voss Resort finner du bare 25 minutter fra Min Heim i Granvin.  Her finnes tilbud til hele familien og løyper for alle nivå med 40 kilometer preparerte alpinløyper; alt fra enkle bakker for nybegynnere til krevende terreng fir de beste.

Les mer om skimulighetene på Voss

Skianlegg i Granvin

I Haugsåsen finner man 2 langrennsløyper på henholdsvis 3 og 2km, med kveldsbelysning og preparerte løyper samt alpinbakken er med et lite skitrekk.

Les mer om skianlegg i Granvin

Båtplass i verdens vakreste fjord?

Det tok 7 år før lenge planlagte utbyggingen av småbåthavnen i Granvin sto ferdig. Like før båtsesongen 2017 ble det tatt i bruk. Anleggets verdi anslåes til 10 talls millioner hvorav mye av verdien er gjort av båtlagets 80 medlemmer med utallige dugnadstimer.

Du finner følgende fasiliteter: båtopptrekk, servicebygg strøm, vann nytt drivstoffanlegg for båter i Granvin

Les mer om Båtplass i verdens vakreste fjord

Se hvilke boliger som er ledige

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG