En singel sykepleier har råd

En singel sykepleier har råd

TIPS ANDRE

Sykepleierindeksen er et begrep innen eiendomsmarkedet i Norge og måler hvor stor andel en singel sykepleier har råd – og får lån — til å kjøpe bolig. Påstanden deres er enkel: Dersom sykepleieren kan kjøpe en stor andel av boligene er prisene lave. Dersom sykepleieren ikke kan kjøpe noen av boligene er det dyrt. Min Heim konseptet overrasker markedet.

Prisvennlighet men kvalitet og høy standard

Et viktig prinsipp i Min Heim er prisvennlighet. Vi har hatt en målsetning at en singel sykepleier skal kunne betjene kostnaden med en bolig i Min Heim som ikke bare skal kunne romme sykepleieren men også to barn (4roms bolig) Dette skal ikke gå utover standard eller hva som er inkludert i prisen.

plantegning Min Heim

Min Heim innredet med nøye utvalgte kvalitets- materialer, slik at du kan nyte den nye boligen både nå og i fremtiden. Materialene er utvalgt med tanke på holdbarhet, brukervennlighet og ikke minst et estetisk uttrykk.
Les også: Pass deg for de disponible rom

Hvor mye lån kan sykepleieren få i 2018?

En Norsk sykepleier tjente i 2017 ifølge Kommunenes Sentralforbund en gjennomsnittlig lønn inkludert tillegg på 524 508,-. Analysen forutsetter 3 prosent vekst i 2018. Det gir en snittlønn for 2018 på 540 420,-

Hvor mye boliglån man får med en inntekt på 540 420. Boliglånsforskriften setter krav til betjeningsevne, gjeldsgrad og nedbetalingstid. Ananlysen følger i all hovedsak forskriften, men legger til grunn noe kortere nedbetalingstid enn forskriften krever. Boliglånsforskriftens paragraf 4 sier at maksimalt boliglån ikke får overstige 5x brutto årsinntekt. For sykepleierlønnen tilsvarer det 540 420*5 = 2 700 000

Langt over prisnivået i Min Heim

Prisnivået i Min Heim boligene ligger langt lavere, noe som tilsier de rimeligste boligene i markedet. Men også med en langt høyere standard enn det som er vanlig. Les mer om hva som er inkludert og full kontroll på kostnadene for full oversikt.

Se hvilke boliger som er ledige

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG