Fra svømming til Trail

Fra svømming til Trail

TIPS ANDRE

Granvin Idrettslag har mange aktiviteter for sine 80 medlemmer og alle kan være med på alle aktivitetene fra Trail motorsykkelkjøring, til alpine aktiviteter og svømming.

Lang historie

Granvin Idrettslag ble stiftet allerede i 1922 og har siden den gangen endret mye på aktivitetstilbudet i følge leder Eivind Lorentzen Djønne. “Vi har aktiviteter for både unge og eldre i Granvin” sier han. Det er mye å holde styr på forteller den engasjerte lederen.

Fra Svømming til Trail

Med 6 ulike aktivitets grupper og 9 lokasjoner som skal gjerne vedlikeholdes er det mange baller i luften. “Vi driver på dugnad men det er viktig å ha et rikt idrettstilbud i Granvin” sier han. Granvin Idrettslag har i dag følgende aktivitets grupper:

 • Langrennsgruppe
 • Alpin/ Skategruppe
 • Trail (motor cross) gruppe
 • Friidrettsgruppe
 • Fotballgruppe
 • Svømmegruppe

Unike fasiliteter

Granvin Idrettslag drives på dugnad og drifter de fleste fasilitetene selv. Og det er smått imponerende hva det beskjedne idrettslaget benytter av fasiliteter:

 • Haugsåsen
  2 langrennsløyper på henholdsvis 3 og 2km, med kveldsbelysning og preparerte løyper. Her finner man også Klubbhuset med egen varmestue og kjøkken. Her arrangeres det mange løp og er et yndet familie sted. Alpinbakken er med et lite skitrekk som årlig blir sertifisert av DNV slik at sikkerheten blir ivaretatt. Her finnes også en liten varmestue.
 • Granvin sentrum
  I gangavstand til Min Heim finner man fotballbanen som har kunstgress dekke og er av nasjonal størrelse. Den deles ofte opp i mindre baner for de yngre spillerne. Puttebanen er utmerket for mindre grupper spillere, gjerne 3 mot 3 og brukes ofte i turneringer. Her finner man også Skaterampen som er overbygget med tak og har nettopp fått nytt dekke. Dusj og garderobe låner man fra skolen som ligger ved siden av banen. Her finner man også svømme tilbudet i skolens basseng som måler ca. 12 meter. Innefotball og Volleyball aktivitetene gjennomføres også på skolen.
  Trail gruppen holder også til i gangavstand fra Min Heim. Her kan man prøve seg på Trail og få låne en av Idrettslagets 2 egne Trail sykler. Man får selvsagt også låne både hjelm og annet sikkerhetsutstyr man trenger.

“Kom å bli med på aktiviteter i flott natur” sier Evind Lorentzen Djønne og ønsker alle velkommen i Granvin Idrettslag.

Besøk Granvin Idrettslag på Facebook

 • BLOGG KATEGORIER

 • SISTE INNLEGG