Verdens beste hjem starter med deg

Verdens beste hjem starter med deg

TIPS ANDRE

Betydningen av ordene – Min Heim

Bolig, fast oppholdssted for familie, husstand. Få sitt eget «Heim», komme fra en godt «Heim», skape seg et lunt og trivelig «Heim».

Vi bygger ikke bare hus, vi skaper hjem og nabolag hvor mennesker lever sine liv.

Hva er et hjem?

Følelsen av å være hjemme handler om å skape følelsesmessige og personlige bånd, slik at man kan føler seg trygg og skaper gode minner fra? Er det stedet hvor du kan finne frem i blinde midt på natten? Eller er det stedet og det trivelige nabolaget som du tenker på når du lengter hjem?

Selv om vi skaper hjem og nabolag, vet vi godt at dette er noe vi ikke kan gjøre alene. Det er kun mulig å skape trygge og levende omgivelser hvor barn kan vokse opp og hvor livet nytes, hvis vi tar utgangspunkt i deg.

Vi har naturligvis bruk for erfarne ingeniører, arkitekter og designere, men samtidig vet vi at verdens beste hjem ikke bare handler om et pent interiør eller god arkitektur; de handler om de menneskene som bor i dem.

Dette er grunnen til at vi tar utgangs- punkt i deg og det nabolaget du kommer til å flytte inn i når vi planla Min Heim. Vi vet at den riktige løsningen kan variere fra aktive skikjørere, båtentusiaster, fjellvandrere eller de som elsker å se tv serier under et pledd. Det kan være nærhet til skole, barnehage butikk og lekeplass eller et 24 timers åpent bibliotek. Et trivelig nabolag er ikke noe som skapes ved siste penselstrøk. Det er der alt begynner.

Se hvilke boliger som er ledig

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG