Kostnadskontroll på tilvalgene

Kostnadskontroll på tilvalgene

TIPS ANDRE

Når man kjøper drømmeboligen gjør man seg opp mange tanker om hvordan man vil at det nye hjemmet skal se ut. Gjennom en rekke tilvalg har du muligheten til å få ønskene dine oppfylt, så du kan sette ditt personlige preg på den nye boligen.

En oversikt over mulige tilvalg er tilgjengelig i Prospektet. Du kan selv også designe og gjøre alle tilvalgene i boligen din og se den eksakte prisen i Tilvalgs Kalkulatoren på nettsiden vår. Der kan du legge til og trekke fra tilvalgene, lagre dem for å hente opp og vurdere senere. Her kan du velge å bytte ut standardløsningene med noe som passer din personlige stil bedre. Om du trenger veiledning kan du alltid kontakte oss. Les også om De beste produktene & materialene og hvordan du bruker Tilvalgs Kalkulatoren

Boligkalkulator

Man må vite prisen uten skulte kostnader, er vårt motto. Vi har laget en kalkulator du kan designe din bolig også med tanke på hva total prisen blir. Du kan lagre flere boliger og med flere sammensetninger. Vil du ha en mørkere parkett eller kanskje en rå benkeplate som skaper et blikkfang i rommet? På veggene kan du også velge andre overflatefarger både på baderom, stue, kjøkken, gang og soverom.  Det er de små detaljene, som skaper hjemmet ditt. Hvordan vil du bo?

Slik går du fram

1. Velg en bolig i “Boligfinneren”

2. Design og gjør tilvalg i “Tilvalgs Kalkulatoren”

3. Opprett gratis profil

4. Lagre, skriv ut og del

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG