Energikvalitet og nyeste standard

Energikvalitet og nyeste standard

TIPS ANDRE

Min Heim boligene blir Smarthus med fornybar vannbåren gulvvarme (stue, kjøkken, gang, bad) styrt av en ventilasjonsvarmepumpe (ventilasjon, varme, varmtvann) via en app på mobilen. Dette gir 30% lavere energiutgifter i tillegg er det miljøvennlig

Smarthusteknologi

Min Heim boligene er smarte. Dette gir deg mulighet til å superenkelt følge med på og styre en rekke funksjoner i boligen. Vi gir deg en enklere og mer komfortabel hverdag gjennom styring av varme og ventilasjon via en appen NIBE Uplink.

 

Økonomisk ventilasjon, varme og varmtvann

NIBE F470 ventilerer huset, samtidig som den leverer varme og varmtvann. Ventilasjonsvarmepumpen er tilpasset Min Heim boligene med vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, gang og bad. En kraftig kompressor, som til enhver tid arbeider mest mulig gunstig, gjør F470 til en svært økonomisk løsning.

Oppvarming

All generell oppvarming vil skje via den smarte NIBE F470 er en komplett ventilasjonsvarmepumpe med vannbåren gulvvarme. Varmepumpen gjenvinner energi via avtrekksluften, og gir boligen varme, varmtvann, balansert ventilasjon og forvarmet tilluft.

NIBE F470 ventilerer boligen, samtidig som den leverer varme og varmtvann. En kraftig kompressor, som til enhver tid arbeider mest mulig gunstig, gjør F470 til en svært økonomisk løsning. NIBE F470 har balansert ventilasjon. Vi sier at det er balansert ventilasjon når du har et viftesystem med tur- og returkanaler. Disse kanalene leverer frisk, renset luft, og trekker samtidig ut brukt luft. Med NIBE F470 ventilasjonsvarmepumpe kan du faktisk ta vare på så mye som 60-90 % av varmen i brukt luft. Beregnet energibesparelser ligger mellom 30 -35% i tillegg til at man er miljøvennlig og bruker en fornybar energikilde.

Se hvilke boliger som er ledige

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG