En trygg vei helt til Min Heim

En trygg vei helt til Min Heim

TIPS ANDRE

Å kjøpe et nytt hjem er en stor beslutning, og det er mange ting ta stilling til. Hvor mange LED spotter trenger du? Hvilken benkeplate passer best kjøkkenet ditt? Hva skal den koste? Og hva skal du være ekstra oppmerksom på?

Disse valgene skal du ta hos Min Heim også. Til gjengjeld har vi lagt opp alt for å hjelpe og veilede deg gjennom hele forløpet slik at det blir så enkelt som mulig. Her tar vi deg gjennom hele prosessen gjennom enkle trinn; fra behovet for et nytt hjem oppstår, til du har flyttet inn og inviterer venner og familie på middag. Skulle du ha spørsmål underveis, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

1. Interesse & Tilvalg

Du kan allerede nå helt uforpliktende melde din interesse for det kommende nabolaget. Dette gjøres enkelt på hjemmesiden vår. Du kan også velge bolig og designe denne med alle tilvalgene og lagre dette ved å opprette en gratis profil på nettsiden. Du vil finne alle priser på boligene og tilvalgene på våre nettsider.

1. Velg en bolig i Boligvelger
2. Design og gjør tilvalg i Tilvalgs Kalkulator
3. Opprett gratis profil
4. Lagre, skriv ut og del

2. Salgsstart

Har du meldt din interesse er du førstemann som mottar info og invitasjon til salgsstart hvor du kan omgjøre leiligheten du har designet og kjøpe ditt drømmehjem.

3. Kjøp

Når salget er åpnet gjelder «førstemann til mølla» prinsippet, men når den er over kan du reservere et hjem helt uforpliktende i fem dager. Når du har bestemt deg og alle tingene er på plass, avtales det et møte med oss for å gjennomgå̊ og veilede deg i tilfelle du skulle være i tvil i forhold til valg av gulv, kjøkkenbenk, LED spotter, farge på soverommene med mer. Vi underskriver så kjøpsavtalen.

Videre skal du gjennomføre et forskudds utbetaling som trekkes av det totale kjøpesummen, resterende beløp betales inn like før overtagelse.

4. Mens vi bygger

Ventetiden kan virke lang når du har under- skrevet kjøpsavtalen. Det kribler i fingrene etter å komme i gang med innredningen av ditt nye hjem, men det skal jo faktisk bygges først. Det som er spennende, er at du har muligheten til å se din nye bolig ta form. Etter at bygget er tett vil du bli invitert til «åpen byggeplass» hvor du får mulighet for at se utviklingen på ditt nye hjem.

5. Boliggjennomgang

For å sikre deg en best mulig opplevelse, vil vi før boligoverrekkelse holde en gjennom- gang av boligen så vi sammen kan sikre at alt er som det skal. Her kan du sammen med Min Heim  gjennomgå alle krinkler og kroker. Skulle det være feil og mangler, vil det bli utarbeidet en plan for å utbedre disse, så ditt nye hjem står klart til innflytting på overleveringsdatoen.

6. Innflytting

Selve innflyttingsdagen er en festdag hvor du endelig får nøklene til ditt nye hjem. Innflyttingsperioden kan være en travel tid da det er mange som flytter inn samtidig, derfor hjelper vi med å koordinere tidsskjemaer for innflyttingen slik at alle får avsatt god tid.

7. Garanti

Etter at du har flyttet inn og innredet ditt nye hjem, kontakter vi deg for å sikre at alt er som det skal være. Etter et år tar vi kontakt med deg og avtaler en befaring. På denne måten garanterer vi for kvaliteten av boligen din – også når du har overtatt ditt nye hjem. Min Heim har for øvrig alltid et 5-årig ansvar for skjulte feil og mangler.

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG