8 grunner til å kjøpe nybygg

8 grunner til å kjøpe nybygg

TIPS ANDRE

Det er mange gode grunner til å kjøpe bolig i et helt nytt bygg. Alt er nytt, du slipper oppussing og får vært lite vedlikeholdskostnader i nær fremtid. Det er faktisk god økonomi også.

1. Alt er nytt

Du slipper oppussing, og får svært lite vedlikeholdskostnader i nær fremtid.

2. Tilpass boligen

Min Heim boligene leveres med gode standardløsninger, men du kan også tilpasse boligen etter egen smak. Les mer om å tilpasse boligen i Tilvalgs Kalkulator.

3. Lave kjøpskostnader

Du betaler kun 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgift til staten – ikke 2,5 prosent av hele kjøpesummen som ved bruktbolig. Her er det mye penger å spare.

4. Fast pris

Alle boligene i Min Heim er fastpriset og ved å bruke vår Tilvalgs Kalkulator kan du raskt og enkelt finne totalprisen. Du kan også designe og lagre, sende og skrive ut flere versjoner som passer deg best.

5. Lavere utgifter

Min Heim bygger etter nyeste forskrifter (TEK17) og benytter energiøkonomiske og klimavennlige løsninger i forbindelse med oppvarming, isolering og bygningsmaterialer. Dette gir deg som boligkjøper blant annet en lavere strømregning og bedre innemiljø.

6. Du får et tidsriktig hjem

Smarte og moderne løsninger på utforming av for eksempel kjøkken og bad er en selvfølge i Min Heim boligene.

7. Du får god tid

Å kjøpe ny bolig gir deg god tid til å forberede flyttingen, og selge boligen du allerede har.

8. Sikker overtakelse

Min Heim bruker Standard Norge kjøpekontrakt. Dette er den sammen kontrakten som Forbrukerombudet anbefaler. I denne avtalen er overtakelsestidspunkt oppgitt.

Se hvilke boliger som er ledige

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG