Smarthusteknologi

Smarthusteknologi

TIPS ANDRE

Min Heim boligene er smarte. Dette gir deg mulighet til å superenkelt følge med på og styre funksjoner i boligen. Vi gir deg en enklere og mer komfortabel hverdag gjennom styring av varme og ventilasjon via en app.

Hva med å kunne se TV direkte til mobilen din med fiber internett? Boligen din i Min Heim skal også være forberedt for fremtiden. Smarthusteknologien er i rivende utvikling med stadig nye løsninger som forenkler eller trygger hverdagen.

TV uttak Fiber og Hjemmesentral

Det blir lagt opp 2 nettverks kontakter med Fiber/ data/antenne ferdig trukket. Punktene bli plassert ca. 1,1meter over gulv for vegghengt tv. Denne løsningen åpner for både IP tv direkte i tv og kanaler fra dekoder. Hjemme sentralen plasseres i innvendig bod og har innebygget trådløst nettverk. Det kan forekomme varierende Wifi signaler i boligen. Man oppretter eget abonnement for enten kun Fiber internett eller Fiber Internett og Tv kanaler hos Okapi AS.

Vi ønsker at boligen skal være tidsriktig når du overtar den der du har du alle muligheter til selv å utvide løsningen til ditt behov. Du vil kunne bygge inn smart styring av elektriske apparater, styring av solskjerming, integrere styring av hjemmeunderholdningssystem og mer. Og – innen du har kommet dit er det slett ikke utenkelig at du ønsker å legge vekk mobiltelefonen og appen, til fordel for styring av hjemmet ditt via stemmen.

Se hvilke boliger som er ledige

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG