Rundt i Granvin

Rundt i Granvin

TIPS ANDRE

Granvin er en kjekk plass å bo. Her har du nærhet til Voss, butikker, turterreng og fjorden. Hva med en tur på vakre Nesheimshorgi, landemerke i Granvins naturen? Eller vil du heller ta en tur til Voss for en caffè latte og en oppdatering på det nyeste nye?

Transport

Takket være E13 er området lett tilgjengelig med 25 minutter fra Voss med bil som gir deg tilgang på alle by fasiliteter, ski- og ektremsport, jazzfestivaler og sportsarrangementer. Fra din bolig vil du vil ha gangavstand til alle fasiliteter som butikk, skole, barnehage, småbåthavn om mye mer. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkel- veinett.

Natur og aktivitet

Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder, ligger det flere fotballbaner, lokalt skitrekk, 4 mil preparert langrennsløper med belysning i området. For den ekstra friske ligger badestranden kun minutters gange unna.

Innkjøp

Like i nærheten av Min Heim  ligger 2 dagligvarebutikker, post og bibliotek. Du vil også finne bensinstasjon for dem som ikke har Elbil som du lader i din egen carport. Ønsker du å spise eller gå på puben kan du besøke den ærverdige Jaunsen sentralt i Granvin.
Les mer om Jaunsen Gjestgjevarstad

Skole og barnehage

Min Heim  blir et familievennlig nabolag som sørger for en trygg start på livet til de minste. I gangavstand fra hjemmet deres ligger både barne og ungdomskole og den nye barnehagen.

Foto: Jo Bjørnar Hausnes
  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG