Hvorfor egen utvendig trapp?

Hvorfor egen utvendig trapp?

TIPS ANDRE

Boligene i Min Heim har egen privat trapp til 2.etasje som er kun for beboere. Det finnes flere grunner til dette.

Privat trapp

Hoved soverommet i Min Heim vender ut mot fellesområdet og carportene. Vi har sett andre prosjekter hvor beboere i 2 etasje får innsyn på soverommene da naboen og besøkende vil gå forbi og ha innsyn. Dette har vi valgt å unngå ved å la hver bolig i 2 etasje få sin private trapp.

Ingen innsyn

Ved å planlegge har arkitektene valgt å ikke ha terrasse utenfor hoved soverommet. Dermed hindrer man innsyn og trafikk utenfor vinduene.

Plass til besøksbenk

Min Heim prosjektet er gjennomtenkt og planlagt ned til minste detalj og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Et eksempel på dette er at det er laget en større terrasse ved inngangsdøren i 2 etasje, slik at man får plass til en liten benk. Dette er en nydelig liten plass hvor man kan nyte en kaffekopp.

Se hvilke boliger som er ledige

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG