Heimekosleg, nært og trygt

Heimekosleg, nært og trygt

TIPS ANDRE

Idyllisk plassert midt i mellom Hardangerfjorden og majestetiske fjell finner du Granvin – et attraktivt boligområde for deg som vil bo i trygge og rolige omgivelser men samtidig sentralt med tilgang til byliv. Enten du foretrekker øredøvende stillhet på gressinnrammede turstier eller om asfalt under bena, musikk på øret og ‘to-go-kaffe’ er mer din stil, så tilbyr Granvin noe for enhver. Her kan barn leke trygt og selv gå hånd i hånd til skolen, og voksne kan slappe av og få utnyttet tiden til det fulle. En spennende og familievennlig pærle med alt du trenger innenfor rekke- vidde.

Mange familier holder Granvin og områdets tallrike kvaliteter kjært. Dette er et etablert sted hvor hverdagen blir enklere, du får mer overskudd i hverdagen, og livet får færre bekymringer. Kjent for å ta vare på sine beboere, store som små, vil du oppleve at Granvin omfavner den livsstilen du vil føre. Vil du oppleve verden, eller nyte det beste av Vestlandets naturperler sommer og vinterstid?

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG