Design med Tilvalgs kalkulatoren

Design med Tilvalgs kalkulatoren

TIPS ANDRE

Min Heim boliger leveres alltid med innredning av høy kvalitet. Til både originalinnredningen og eventuelle tilvalg har vi valgt ut produkter med godt design, høy kvalitet og god holdbarhet. Vi følger nøye med på trendene for å hele tiden kunne tilby optimale produkter.

Tilpasset deg

Du har mulighet til å tilpasse innredningen etter din personlige smak med tilvalg fra boligprosjektets Tilvalgs kalkulator og Tilvalgs program. Vi står selvsagt klare til å veilede deg og gi gode råd i tilvalgsprosessen.

Alltid reklamsjonsrett på alle tilvalg

Min Heim gir reklamasjonsrett på både materialer og utført arbeid i din bolig. Derfor kan du ikke selv bidra med materialer eller arbeidskraft i din kommende bolig i byggeperioden.

Design boligen med Tilvalgs kalkulatoren

Vi har utviklet en Tilvalgs kalkulator hvor du designer din leilighet og finner total prisen. Du kan lagre flere boliger, skrive ut og deler ved å opprette en gratis profil. På denne måten kan du designe din bolig med god oversikt over originalinnredning, tilvalgene og total pris. Noen tilvalg i farger og utførelse er uten kostnad. Når du har kjøpt bolig i Min Heim får du en egen FDV guide (forvaltning, drift og vedlikehold) spesielt for din bolig. Denne ligger alltid tilgjengelig under din profil.

Nøkkelferdig – Tilvalg

I Min Heim mener vi nøkkelferdig betyr at du skal kunne flytte rett inn i boligen. Sette deg ut i hagen din som er beplantet med trær, busker, hekker og plener. Hvor det er gruset i i veien og carporten er klar til bruk. Om du ønsker å lade bilen din skal det være «plugg og kjør». Min Heim er moderne boliger med fokus på smarte løsninger, spesielt tilpasset familier. Funksjonelt design og gode kvaliteter inkludert. Se den imponerende listen over hva som er inkludert i standard leveransen 

Priser

Samtlige priser er inklusive moms. Boligens pris omfatter originalutførelse. Prisene i bestillingslisten er differansen mellom original- og tilvalgsproduktet. Montering inngår alltid i prisen i Min Heim. Når du har bestemt deg kontaktes du for å avtale et møte der vi går gjennom dine ønsker og avklarer alle spørsmål.

Viktig å velge i tide

Siden mange produkter har lang leveringstid trenger vi å få dine ønsker i god tid. Derfor har vi tidsfrister for alle tilvalg i alle prosjekter som må overholdes. Dersom tilvalgsønsker kommer inn etter tidsfristen innredes boligen i originalutførelse.

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG