De beste produktene & materialene

De beste produktene & materialene

TIPS ANDRE

Vi vil gjerne sikre at du får den beste starten i det nye hjemmet ditt. Derfor er Min Heim innredet med nøye utvalgte kvalitets- materialer, slik at du kan nyte den nye boligen både nå og i fremtiden. Materialene er utvalgt med tanke på holdbarhet, brukervennlighet og ikke minst et estetisk uttrykk. Se komplett leveransebeskrivelse i Tilvalgs Program som viser hvilke materialer og produkter som er valgt til ditt nye hjem.

Min Heim Fjord & Fjell består av samme type leiligheter, men forskjell på takhøyde og balkong eller terrasse. Men noen fellestrekk har alle: En åpen stue- og kjøkkenløsning gir muligheten til å være sammen, samtidig som man kan holde på med flere ulike aktiviteter på samme tid. Her kan du nyte gode samtaler og latter med gjestene mens du legger siste hånd på middagen.

Kjøkken

Min Heim boligene har en funksjonell og moderne kjøkkenløsning tilpasset en aktiv families hektiske hverdag. Ved å integrere kjøkken og stue har man god oversikt når maten lages. Kjøkkenet er moderne med skuffløsninger, praktiske overskap, med hvitevarer inkludert i prisen. Les mer her

Stue

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen gir dere plass til å ha venner på besøk til deilige måltider ved bordet. Om det dreier seg om en filmkveld med maten i fanget, kan stuen være det hyggelige og intime samlingspunktet for gjengen. Det er lagt vekt på en åpen løsning med store vindusflater. Gulvet er belagt med Boen hvitlasert trestavs eikeparkett – et hardført, flott gulv som gir stuen et eksklusivt uttrykk.

Baderom

Baderomsgulv og baderomsvegger skal være 100% tette slik at man ikke behøver å bekymre seg for vannlekkasjer og skade på hus og hjem. Men det skal også være god å se og gå på. Derfor leveres baderommene med20×20 cm svarte/ antrasitt gulvfliser og 10×10 cm svarte fliser i dusjsonen.

Med det vanntette veggsystemer fra Fibo får rommet får et moderne uttrykk og leveres komplett med innredning som servant og dusjbatteri med garnityr. Det leveres også med Klosett Gustavberg toalett i Nordic serien. LED-spotter i taket med dimmer men varmekabler i gulvet er standard. Badet er utstyrt med Porsgrund Trevi Toalett. 600 mm Line Baderomsinnredning med skuff/skap og speil med LED-lys over servant.

Vaskerom

Er det kran for opplegg til vaskemaskin og vann/avløp for vaskemaskin.

Tre soverom

Kan det bli for mange? I Min Heim er det tre lyse og luftige soverom med vindu fra tak til gulv.

Plantegning Min Heim

Boder og oppbevaring

Hvor oppbevarer du julepynten? Din bolig er utstyrt med innvendig bod/teknisk rom på 3,6m2 BRA og utvendig bod i forbindelsen med car-porten på 5,8m2 BRA.

Egen Carport

Skrape bilen? Alle boligene i Min Heim har egen carport med mulighet for EL-bil ladning i forbindelse med den utvendige boden.

Gulv

Gulvene i boligen leveres med hvitlasert trestavs eikeparkett. Dette er en nøytral parkett som gjør seg godt i selskap med de aller fleste stilarter, slik at dere enkelt kan innrede slik det passer dere. En komplett liste over materialer finner du i Tilvalgs kalkulatoren.

Vegger/ Tak

Stue, kjøkken og gang har vi valgt sparkede og malte gipsoverflater. Dette fordi det gir et helhetlig og eksklusivt preg og at det er innfelte LED spotter i takene i disse rommene. Baderommet får også gipstak med LED spotte. Alle LED spotter er tilknyttet dimmere.

Alle innervegger på de tre soverommene samt bodplassen er utstyrt i tak og vegg med  Huntonit interiørprodukter med trefiberkjerne. Disse er de eneste malte panelplate anbefalt av NorgesAstma- og Allergiforbund. Huntonit interiørprodukter for tak og vegg er et rent naturprodukt som ikke gir avgasssing eller utvikler lukt ved ytre påvirkning (sol, varme, fukt mm). På soverommene kan du velge i 3 tidsriktige farger. Tak på baderom og i gang vil bygges i gips med malte overflater.

Se hvilke boliger som er ledige

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG