Arkitektonisk og funksjonell

Arkitektonisk og funksjonell

TIPS ANDRE

Fjord og Fjell

Min Heim består av de to feltene Fjord og Fjell. Fjord feltet som ligger mot vakre Hardanger fjorden, mens Fjell feltet ligger i retning de vakre fjellene som omkranser Granvin. Et nabolag utformet med tanke på å skape et nytt element i et allerede etablert område. Fellesområdene blir opparbeidet med hekker, trær og plener og gir beboerne plass til lek, latter og samvær med gode naboer. Min Heim  blir et nabolag med til sammen 20 boliger/ leiligheter  på̊ i underkant av 80 m2 BRA.

Byggene og carportene vil danne et felles gårdsrom som vil bestå av beplantning, lekeområde og store grøntområder som vil gi luft, liv og energi til nabolaget. Dette vil også̊ bli et naturlig samlingspunkt for gode venner og naboer.

Fjord A og Fjord B

I første byggetrinn kommer der 4 leiligheter for salg i Fjord A bygget som ligger lengst mot Hardangerfjorden. Vi har allerede opplevd stor interesse for de andre byggene og før salgsstart er allerede 1 bolig solgt før lansering. Byggetrinn II består av Fjord B som ligger nedenfor Fjord A med til sammen 4 leiligheter – Planlagt mai 2020. Dette prosjektet vil lanseres august 2019.

Boligene i Min Heim passer enhver livssituasjon; er du en familie med barn har dere egne soverom til alle. Ønsker du et praktisk kontor og et gjesterom. Felles for alle boligene er den gode bodplassen både inne og ute. Her får du plass til julepynten. Toppleilighetene vil få private og skjermede terrasser med glassrekkverk, slik at man kan nyte den vakre utsikten fra stuen også.

Min Heim  ønsker å være et sted hvor beboerne trives og tar vare på hverandre men også kan nyte privatlivet slik at alle skal kunne finne seg til rette. Det vil bli lagt et variert underlag, hekker, grusstier, gress områder og lekeplass. Her kan gammel som ung være med.

Selv om fellesskapet er essensielt i et nabo- lag, er det vel så viktig å kunne trekke seg helt tilbake. Å nyte eget selskap, og dyrke privatlivet og roen. Det privilegiet verdsetter Min Heim, her er det plass til individet og alenetid – eller tid i fred og ro sammen med noen du er glad i.

Se hvilke boliger som er ledige

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG