6 grunner at du trives

6 grunner at du trives

TIPS ANDRE

Boligene i Min Heim tilrettelegger for fremtiden. Med moderne løsninger og funksjonelle former vil du kunne finne et hjem hvor du trives og finner roen. Her er 6 grunner til at du vil trives i Min Heim.

1. Lys og tilgjengelig

Bil i carporten, inn ytterdøren, hør en kjent stemme, inn i stuen, se et kjent smil, åpne balkongdøren. Merk lyset, kjenn den rene luften og kjærligheten. Min Heim boligene har stor takhøyde og store vinduer som slipper inn masse lys men samtidig hindrer innsyn.

2. Solide og slitesterke materialer

Du har nettopp kjøpt et nytt hjem, og vi sørger for at du kan stole på at det vil vare i lang tid. Når vi velger løsninger og materialer til din nye bolig, har vi alltid bæredyktighet og slitestyrke i bakhodet men også et effektivt og koselig hjem å leve i.

3. Fleksibel og personlig

I Min Heim  finnes det to boligtyper som kan bli ditt nye hjem. Enten du liker din private hage, eller en av toppetasjene med privat glass terrasse. Når du har valgt den boligen som best passer ditt behov, har du fortsatt uendelige muligheter til å skape ditt eget drømmehjem. Dette kan du gjøre på Tilvalgs kalkulatoren vår slik at du ser alle tilvalgene og priser. Du kan også lagre flere versjoner slik at du kan vurdere i ro og mak. Se også Tilvalgs Program om du ønsker en papir utgave.

4. Carport, Bodplass og Elbil lading

Med egen carport har du en fast biloppstillingsplass og slipper å skrape bilen. Du vil også ha mulighet for Elbil lading med eget tilpasset strømuttak. Du vil også ha en romslig bodplass hvor du kan sette vinterdekk og skiutstyr.

5. Sammen og i enerom

Hver leilighet har en privat uteplass i form av balkong eller terrasse. Disse fungerer som en naturlig forlengelse av boligen. Det er derfor vi har valgt glassrekkverk i toppetasjene. Her kan du plante i krukker og skape liv og glede. Får du gjester kan dere nyte en finværsdag og den vakre utsikten.

Plantegning Min Heim

6. Soverom til alle (3 soverom) og bodplass

Hver leilighet i Min Heim har 3 lyse og luftige soverom med vindu fra tak til gulv. Men hvor oppbevarer du julepynten? Din bolig er utstyrt med innvendig bod/teknisk rom på 3,5m2 og utvendig bod i forbindelsen med car-porten på 5,0m2. På denne måten har du plass til både julepynten og vinterdekkene.

Les også Pass deg for de disponible rom

Se hvilke boliger som er ledige

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG