Lys med stor takhøyde

Lys med stor takhøyde

TIPS ANDRE

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen gir dere plass til å ha venner på besøk til deilige måltider ved bordet. Om det dreier seg om en filmkveld med maten i fanget, kan stuen være det hyggelige og intime samlingspunktet for gjengen. Det er lagt vekt på en åpen løsning med store vindusflater. Gulvet er belagt med trestavs eikeparkett – et hardført, flott gulv som gir stuen et eksklusivt uttrykk.

Lys og åpen med stor takhøyde

Hvorfor skal du nøyde deg med en vanlig takhøyde?
Boligene i Min Heim får ekstra takhøyde og en ekstra luftig opplevelse i alle rom. Med ekstra takhøyde på 2,6 m og store vindusflater oppleves boligene som lys og åpen. I toppetasjen vil boligene ha over 3 meter takhøyde i front. Da kan vi snakke om “høyt under taket”.

Del dette:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG