Kortreist kjøkken – Langvarig glede

Kortreist kjøkken – Langvarig glede

TIPS ANDRE

Lokalprodusert er et viktig moment i Min Heim og vi benytter så langt det lar seg gjøre nærmeste leverandør til Granvin – som innfrir de strenge kvalitetskravene våre. Vi foretrekker varer som er nærprodusert. Enten det gjelder fisk, kjøtt, frukt, grønt, ost eller bakverk. Hva er vel mer naturlig enn at samme ideal gjelder det interiørproduktet der all mat foredles, serveres og nytes. Nemlig kjøkkenet.

Gevinstene med et kjøkken som er produsert i Norge er mange. Både for deg og for samfunnet. At kjøkkenet er nærprodusert er et viktig bidrag til sunnere klima og miljø. Sigdal kjøkken har kommet langt innen materialteknologi som tar hensyn til bærekraftige løsninger. Kortreiste leveranser betyr selvsagt også mindre bruk av transportmidler og reduserte klimautslipp.

Snart 70 år som kjøkkenprodusent har skapt en bedriftskultur kalt Sigdal-ånden. Som trofast og dedikert har levert kjøkken og definert et norsk tradisjonsmerkevare. Kort sagt et funksjonelt kjøkken til nytte og glede, og som det er godt å være i. Et kortreist kjøkken for langvarig glede.

Øyeblikkene som teller

Sigdal har produsert kjøkken i mer enn 60 år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Men kjøkkenets funksjon utvikler seg kontinuerlig og er i dag så mye mer enn kun en plass for å lage mat.

Det må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet. Å ha et godt kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og skal kjennes både trygt og fornuftig. Men ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag. Kjøkkenet er hjemmets hjerte – der øyeblikkene som teller skapes.

Tidløs klassiker

Vi har valgt Sigdals modell UNO.

Sigdal Uno er modellen som vi har valgt til Min Heim. Den leveres i 1002-Y fargen som er en dus hvitfarge som til- passer seg omgivelsene og blir akkurat det kjøkkenet du gjør det til.  Slette, renholds vennlige flater. Ultra-praktisk! Overskap med trykkdører (puch løsning) slik at man ikke bruker håndtak for et stilrent utrykk. Leveres med integrerte hvitevarer inkludert i prisen.

Hvitevarer inkludert i prisen

I Min Heim får du det tilrettelagt og ferdig. Dette gjelder både carport, hage, innvendig og ikke minst de integrerte hvitevarene ferdig montert og klar til bruk. Se den imponerende listen her. 

Innbygget med LED spotter

For å beholde det stramme uttrykket har vi valgt å bygge ned gipstaket mellom overskapene og taket. Det blir også innfelt 3 stk LED spotter med dimmer som gir kjøkkenet et flott belysning og det rette stemningen. Under overskapene leveres LED belysning som gir utmerket arbeidslys på kjøkken benken.

Sigdal_Line_Inframe_gutt_jente_mat
MCSA02014731_H3626_SMV45AX03E_1409767_def
Sigdal_toget_matbilder14
MCSA02795835_407_EB_HBA533BS0S_Bosch_B501_EDE_PGA3_def
Tegning kjøkken
Sigdal Herregaard Inframe 30
Sigdal Herregaard Inframe 35
MCSA01807801_PIE611BB1E_ElectricHob_Bosch_PGA3_def
Bestikkinnlegg_OrgaLIne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • BLOGG KATEGORIER

  • SISTE INNLEGG